Zondag 7 september: Gordel mee !

  

 Zondag 7 september: Gordel mee ! 

Via deze weg roepen we al onze leden en lezers op om zondag 7 september zeker mee te doen aan de jaarlijkse Gordel in de Vlaamse Rand rond Brussel. Zeker nu Brussel-Halle-Vilvoorde ondanks alle beloftes nog steeds niet gesplitst is, moet Vlaanderen massaal op straat komen om zijn solidariteit met Vlaams-Brabant te betuigen. Een overzicht van de talrijke wandel- en fietsroutes vindt u op de website www.de-gordel.be.

 

De Vlaams Belangmandatarissen zullen dit jaar in groep deelnemen aan de familiewandeling vanuit Zaventem. Deze tocht van ongeveer zeven kilometer leidt ons doorheen de landelijke stukken van Zaventem, Wezembeek-Oppem en Kraainem, met haltes aan de Vlaamse gemeenschapscentra De Lijsterbes en de Kam. Graag nodigen we u uit om hieraan deel te nemen met uw familieleden, kinderen of kleinkinderen. Het Vlaams Belang legt hiervoor gratis bussen in vanuit alle provincies. De juiste opstapplaatsen en vertrekuren zullen via de nationale webstek bekend gemaakt worden.

 

Het is de bedoeling dat iedereen zich inschrijft voor de bus via de regiosecretariaten. Ook de betaling van de deelnamekosten voor de Gordel (4 euro per persoon, verzekering inbegrepen) gebeurt via deze weg en dus vooraf. Mogen we u dan ook vragen zo snel mogelijk uw regiosecretaris te contacteren ? Voor Regio Voorkempen is dit Piet Bouciqué, u kan hem vinden op het volgende adres: Paalstraat 134 2900 Schoten, Tel.: 03-658.67.37, fax: 03-645.22.25, mobiel 0486-760.765, e-post: secretariaat.schoten@vlaamsbelang.org.

 

Voor bijkomende informatie kan u terecht bij Eddy Longeval, onze regiosecretaris uit Halle via 02-582.91.75 of 0494-173.919. Voor wie rechtstreeks komt: het vertrek is voorzien omstreeks 11 uur aan het marktplein van Zaventem-centrum.

 

Tot op de Gordel !

 

Bart Laeremans, Volksvertegenwoordiger

Joris Van Hauthem, Vlaams Volksvertegenwoordiger

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...