Vlaams Belang ruimt middenberm op.

Zoals u weet, rukt het Vlaams Belang meerdere malen per jaar uit om telkens een van de wijken van Brasschaat op te ruimen. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ook in het kader van de internationale opruimactie “Let’s do it World” op zaterdag 22 september het Vlaams Belang opnieuw een handje toestak.

We besloten de middenberm van de heraangelegde Bredabaan onder handen te nemen, een middenberm die (met dank aan CD&V, N-VA en VLD) werd aangelegd in functie van een tram, maar ondertussen als meest nutteloze berm van Vlaanderen een verzamelplaats is voor massaal zwerfvuil.

Na anderhalf uur de berm te hebben uitgekamd, kon de Vlaams Belang-delegatie maar liefst 9 (negen) volle huisvuilzakken neerpoten aan het spandoek dat aankondigt dat er in het najaar bomen worden aangeplant en dat dus de kiezers moet wijsmaken dat er (voorlopig) geen tram komt. Een spandoek dat de Brasschaatse belastingbetaler overigens meer dan 4.000 euro kostte… 

Op de foto van links naar rechts; Magda Soetens, Dimitri Hoegaerts, Eric Rombouts, Annelore Mertens en Geert Smets (fotograaf Ellen Samyn).

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...